Türkiye'nin Yeni Oyun Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin Yeni Oyun Sitesi

BUGÜN ÜYE OLAN HERKEZE ANINDA ADMİNLİK ŞANSI....ÜYE OLUNUZ..

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
DUYURULAR
SİTEMİZDE ÜYELİKLERİ BİZ AKTİVİTE EDİYORUZ SİZ ÜYE OLDUKTAN BİR GÜN SONRA SİTEYE GİRİP PAYLAŞIMLARINIZI YAPABİLİRSİNİZ...BU HAFTA İÇERİSİNDE ÜYE OLANLAR ÇEKİLİŞLE ADMİN MOD OLACAKTIR....
Daha Kaliteli Hizmet
I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] 2510Daha kaliteli Hizmet İçin Üye Olunuz...Aksi Taktirde Sitemizin PC Oyunlar ve Ripli Oyunlar Bölümünden Yararlanamıcaksınız...
SİTE
SİTEMİZE GİRİP SİTDEN YARARLAIP BAŞKA SİTELERE KONU AÇANLARIN IP BANLIYORUZ..SİTEMİZE GİREN HERKEZİN IP ADRESİNİ GÖRÜYORUZ LTFN HERKEZ ÜYE OLSUN EMEĞE SAYGISIZLIK YAPIYORSUNUZ...
En iyi yollayıcılar
σgυzнαη муѕтєяισ 619 (236)
I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Voting_barI.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Voting_barI.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Voting_bar 
€mozi (178)
I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Voting_barI.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Voting_barI.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Voting_bar 
Hafız (29)
ßyKæF~K£F (21)
polta (11)
Freeze (9)
Mylife (3)
∂єαтнѕтяιкє™ (2)
semoo9 (1)
[HellNight] (1)

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım]

3 posters
YazarMesaj
σgυzнαη муѕтєяισ 619
ѕιтє ѕαнιвι νє α∂мιηι
ѕιтє ѕαнιвι νє α∂мιηι
σgυzнαη муѕтєяισ 619

Rep Puanı : 2147483647
Rep Gücü : 4

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Empty
MesajKonu: I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım]   I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] EmptySalı Tem. 21, 2009 4:09 pm

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] 1zckcp1

IDM ile toplu-sıralı indirme
Rapid premium üyeliği olan arkadaşlar için çok sayıda part içeren dosyaların IDM (internet download manager) kullanarak
basitçe indirilebilmesi için resimli anlatım yaptım..aynı yöntem diğer upload/download sitelerindede kullanılabilir..
bu konuda sıkıntı çekenlere yardımcı olmasını umarım..

1-Rapid hesabını programa tanıtmak:

öncelikle idm programına premium hesabımızın kullanıcı adı ve şifresini tanıtmamız gerekir..
bu işlem için:
-program ana menüsünden İndirilenler->seçenekler->site bağlantıları->yeni seçeneklerini seçerek
site-kullanıcı adı-şifre bölümlerini doldurup kaydediyoruz..

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 803x467 and weights 62KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] 2iloar5

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 824x559 and weights 62KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] 302cnwi

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 832x568 and weights 79KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] 24l56hx

Hesabımızı tanıttığımıza göre indirme işlemlerine geçebiliriz..Bu işemi yaptıktan sonra
herhangi bir rapid linkine tıkladığımız zaman program otomatik devreye girip indirmeye başlayacaktır..
bundan sonraki anlatımlar toplu şekilde indirme ayarlarını kapsar..ama tek tek de indirebilrsiniz
herhangi bir sorun olmaz..

2-linklerin programa verilmesi:

Linklerimizin tamamını kopyalayıp not defterini açıyoruz,linklerimizi yapıştırıp herhangi bir isimle kaydediyoruz

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 835x552 and weights 129KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] 15qdh04

-program ana menüsünden Görevler->Al->text dosyasından seçeneklerini seçerek linkleri kaydettiğimiz text dosyasını gösteriyoruz..

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 806x461 and weights 63KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] A264qb

-alınan linklerin gösterildiği ekranda kabaca linklere göz atıp tamam diyoruz..

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x463 and weights 124KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] O8w41w

sonraki ekranda linklerin tamamını CTRL tuşuna basılı tutarak seçiyoruz ve sağ tıklayarak
Kuyruğa taşı->senkronizasyon kuyruğu seçeneklerini seçiyoruz

-kuyruklar kısmından senkronizasyon kuyruğunu seçip linklerimizin oraya taşındığından emin oluyoruz
sonrada ana menüdeki "iş düzenleyici" seçeneğini seçiyoruz

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 802x457 and weights 82KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] 34dn8g5

"iş düzenleyici" menüsünden "senkronizasyon kuyruğu" nu seçip sağ taraftaki menüden "periyodik senkronizasyon"
seçeneğinin işaretli olduğundan emin oluyoruz ve diğer sekmeye geçiyoruz..

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 817x511 and weights 72KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] J64wty

kuyruktaki dosyalar" sekmesinde eş zamanlı olarak kaç dosyanın indirileceğini belirliyoruz..
ve "uygula" deyip ekranı kapatıyoruz
açıklama:bildiğiniz gibi bağlantı sayısı arttıkça bilgisayar internete giremez hale gelmekte ve dosyaların
zarar görme ihtimalide artmaktadır..o nedenle indirme sayısını düşük tutmanızı öneririm..zaten sırayla indireceğiniz
için toplam indirme süresi artmaz hatta azalır..
1Mbit bağlantı için bu sayıyı 2 olarak öneririm..ama aynı zamada yoğun şekilde internette gezinmeye devam
edecekseniz indirme sayısının 1 olması daha idealdir..
sizde kendi bağlantınıza göre bu sayıyı ayarlayınız..

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 818x502 and weights 86KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] 25k2yk3

son olarakta program ana menüsünden "kuyruğu başlat" kısmından"senkronizasyon kuyruğunu başlat" deyip
çıkıyoruz..

I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 805x456 and weights 84KB.I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] 2d9cysz

not : sadece premiumu olanlar içindir I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] Biggrin
http://oyunboston.eniyiforum.org
Hafız
V.I.P
V.I.P
Hafız

Rep Puanı : 2147483647
Rep Gücü : 0

MesajKonu: Geri: I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım]   I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] EmptyC.tesi Ağus. 08, 2009 4:20 pm

Öğrendim ii oldu saol!...
€mozi
α∂мιη
α∂мιη

Rep Puanı : 1877
Rep Gücü : 15

MesajKonu: Geri: I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım]   I.D.M ile sıralı indirme (rapid premium) [Resimli anlatım] EmptyÇarş. Ağus. 12, 2009 12:50 pm

Ellerine sağlık...

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Upshare.net'ten Oyun - Dosya İndirme [DetayLı AnLatım] [ResimLi]
» Rapid-den hızlı İndirmek